Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Ξέχασα τον κωδικό μου

Τύπος καταχώρησης
Τι είμαι;  *
Προσωπικά Στοιχεία
Όνομα:  *
Επώνυμο:  *
Παρωνύμιο:
(χρησιμοποιείται στην προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση)
 
Φύλο:  
Διεύθυνση E-Mail:  *
Τοποθεσία
Διεύθυνση:  *
Τ.Κ.:  
Πόλη:  
Νομός:  *
Επικοινωνία
Τηλέφωνο:  *
Δεύτερο τηλέφωνο:  
Επιθυμητός Κωδικός εισόδου
Κωδικός:  *
Επαλήθευση Κωδικού:  *

Τι προσφέρει το doctorlive.gr;

Στο απλό μέλος προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης, ζωντανής επικοινωνίας με πολλούς ειδικούς του τομέα της υγείας. Στον γιατρό, τον θεραπευτή και τον επαγγελματία του τομέα της υγείας προσφέρει τη δυνατότητα προβολής σε χιλιάδες ανθρώπους που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες και προϊόντα υγείας με την ταυτόχρονη δυνατότητα ζωντανής επικοινωνίας μαζί τους.

Προσφέρει το doctorlive.gr τη δυνατότητα ανεβάσματος περιεχομένου σε προσωπικό μου χώρο;

Ναι! Αν είστε γιατρός, θεραπευτής ή επαγγελματίας του χώρου της υγείας, αποκτάτε έναν προσωπικό ιστοχώρο της μορφής doctorlive.gr/toonomamou. Εκεί μπορείτε να ανεβάζετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε κατάλληλα ταξινομημένο στις κατηγορίες που επιθυμείτε. Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε την ταυτότητα και τις φωτογραφίες σας. Αν είστε απλό μέλος, σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε έναν προσωπικό, μη δημοσιοποιημένο (απόρρητο) χώρο όπου θα μπορείτε να τηρείτε αρχείο με όλες τις χρήσιμες ιατρικές σας πληροφορίες. Ανεβάστε τις εξετάσεις σας με εύκολο και γρήγορο τρόπο και κοινοποιήστε τες κατ'επιλογήν στον γιατρό ή τον θεραπευτή που επιθυμείτε.

Γιατί να εγγραφώ;

Η εγγραφή σας στο σύστημα είναι δωρεάν και αποτελεί την ελάχιστη δυνατή διασφάλιση για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Τα στοιχεία σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλον λόγο πέραν της χρήσης του Doctorlive.

Τι γίνεται μετά την εγγραφή μου;

Μετά την εγγραφή σας το αρμόδιο τμήμα του doctorlive.gr θα ελέγξει τα στοιχεία της καταχώρησής σας ώστε να σας επιτρέψει τη συμμετοχή στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε πολύ ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων που υποβάλλετε. Τα απλά μέλη εγκρίνονται αυτομάτως.

Είναι τα στοιχεία μου ασφαλή;

Φυσικά. Το doctorlive.gr δεσμεύεται να χρησιμοποιεί τα στοιχεία που θα υποβάλλετε στην παρούσα φόρμα μόνο για λόγους επικοινωνίας μας μαζί σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους.