Αθανάσιος Τόλιος

Θεραπευτής - Κλινικός Ψυχολόγος
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό, πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας.

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η ζωντανή επικοινωνία παρέχεται μόνο για λόγους γενικής επικοινωνίας με το πρόσωπο που επιθυμείτε. Δεν αφορά παροχή συμβουλών. Για ζωντανή συμβουλευτική επιλέξτε το ομώνυμο κόκκινο πλήκτρο στο προφίλ των προσώπων όπου αυτό είναι διαθέσιμο.

Εάν συμφωνείτε με τα παραπάνω, γράψτε το τηλέφωνό σας. Εάν ο αριθμός σας είναι εκτός Ελλάδος επιλέξτε τη χώρα από κάτω.

Το όνομά σας:
Το τηλέφωνό σας:
Χώρα:
Αθανάσιος Τόλιος
Τι είναι η ατομική ψυχοθεραπεία?

Η ζωή μας είναι γεμάτη προβλήματα τα οποία μας ταλαιπωρούν καθημερινά. Τις περισσότερες φορές ομως δεν υπάρχει λύση και αμέσως μετά έρχεται η απελπισία η οποία μας ρουφά κάθε ελπίδα και μας βυθίζει ακόμα περισσότερο στο πρόβλημα μας.Η γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία είναι μία ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που έχει στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα.

Όνομάζεται γνωσιακή γιατί διερευνά τον τρόπο σκέψης για τον εαυτό, τον κόσμο και το μέλλον αλλά και τον τρόπο που αυτές οι σκέψεις επιδρούν στα συναισθήματα και τη συμπεριφορά πάντα στο εδώ και τώρα.Η γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία μέσα από το λόγο αλλά και τις τεχνικές μπορεί να βοηθήσει να τροποποιηθούν σκέψεις και συμπεριφορές που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα σας όπως επίσης και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι κρύβεται κάτω απο τα σύννεφα των σκέψεων σας, τα οποία δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά το τι συμβάινει γύρω σας.