ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Θεραπευτής - Κλινικός Ψυχολόγος
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό, πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας.

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η ζωντανή επικοινωνία παρέχεται μόνο για λόγους γενικής επικοινωνίας με το πρόσωπο που επιθυμείτε. Δεν αφορά παροχή συμβουλών. Για ζωντανή συμβουλευτική επιλέξτε το ομώνυμο κόκκινο πλήκτρο στο προφίλ των προσώπων όπου αυτό είναι διαθέσιμο.

Εάν συμφωνείτε με τα παραπάνω, γράψτε το τηλέφωνό σας. Εάν ο αριθμός σας είναι εκτός Ελλάδος επιλέξτε τη χώρα από κάτω.

Το όνομά σας:
Το τηλέφωνό σας:
Χώρα:
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας υποστηρικτική, συμβουλευτική και ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία. Ιδιαίτερα, εργάζομαι πάνω σε θέματα επικοινωνίας, διαπροσωπικών σχέσεων, εξάρτησης ασχολούμενος με οικογενειακή και συζυγική ψυχοθεραπεία, με εξειδίκευση στις βραχείες Θεραπείες. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε άτομα με ψυχοσωματικές διαταραχές (ταχυκαρδίες, αρρυθμίες, σωματόμορφες διαταραχές πόνου, υποχονδρίαση), με αγχώδεις διαταραχές (άλγος, στρες, πανικός, αγοραφοβία, φοβίες, έμμονες ιδέες, ανασφάλεια), με διαταραχές διάθεσης (κατάθλιψη, τάσεις και απόπειρες αυτοκτονίας), με διαταραχές ανάπτυξης (ανωριμότητα, διανοητική καθυστέρηση, αυτιστική διαταραχή, δυσκολίες εκμάθησης), με ψυχογενή ανορεξία ή βουλιμία, με ψυχαναγκαστική διαταραχή, με διαταραχές ύπνου, με διαταραχές προσωπικότητας, ταυτότητας φύλου, με προβλήματα συμπεριφοράς, κοινωνικής επανένταξης, επικοινωνίας, διαπροσωπικών σχέσεων, με τοξίκωση και στερητικό σύνδρομο, με άτομα εξαρτημένα (ναρκομανή, αλκοολικά), καθώς και με σεξουαλικές δυσλειτουργίες και σεξουαλικές παρεκκλίσεις.

Ως εξειδικευμένος επικοινωνιολόγος παρέχω τις υπηρεσίες μου σε οργανισμούς, διαφημιστικές εταιρείες, ιδρύματα, Ευρωπαικά προγράμματα, ιδιωτικές εμπορικές επιχειρήσεις, δημόσιες και δημοτικές αρχές. Επιπλέον, ασχολούμαι με την οργάνωση και λειτουργία κέντρων παροχής υπηρεσιών, προγραμμάτων οργανισμών, δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, καθώς επίσης και με τη στελέχωση αυτών.